Produse

Spray igienizare aer conditionat

Conţinutul unui spray este suficient pentru două igienizări.

- Curăţă suprafaţa evaporatorului din sistemul de aer condiţionat;
- Neutralizează şi previne mirosurile neplăcute;
- Previne reacţiile alergice: strănut, frisoane, tuse, iritaţii ale ochilor şi ale căilor respiratorii;
- Foloseşte ca propelant aer purificat.

Mod de utilizare:

simplu de utilizat, se poate aplica în două moduri: pe la filtrul de polen sau prin gurile de ventilaţie din interiorul autovehiculului. Pulverizează din orice poziţie, chiar si in pozitie inversă.

Metoda 1 de utilizare pe la compartimentul motorului: se demontează filtrul de polen; reglaţi fluxul de aer către fantele din mijlocul bordului; Pentru sistemele de aer condiţionat cu reglaj manual: setaţi AC pe oprire; setaţi temperatura pe rece; setaţi pt. modul de "aer liber" (adica nu recirculare) şi setaţi viteza de emisie a fantelor pe maxim. Pentru sistemele de climatronic: setaţi modul "eco" sau "AC off"; setaţi temperatura pe cea mai mică temperatură posibilă; setaţi pt. modul de "aer liber" (adică nu recirculare) şi setaţi viteza de emisie a fantelor pe maxim. CONTINUAŢI CU: agitaţi bine recipientul; pulverizaţi soluţia în priza de admisie aer curat (de obicei se află in compartimentul motor, în partea pasagerului) şi aplicaţi timp de 3 minute cu intervale de 3 secunde cu presiune mare.
Metoda 2 prin compartiment picior pasager dreapta faţă: Reglaţi fluxul de aer către fantele din mijlocul bordului; Sistem AC manual: setaţi AC pe oprire; setaţi temperatura de emisie pe rece; setaţi viteza de emisie pe maxim; setati sistemul de ventilaţie pe RECIRCULARE; Sistem AC automat: setaţi pe ECO sau AC off, dar pe cea mai joasă temperatură posibilă. Găsiţi locul unde aerul e cel mai tare aspirat (de obicei pe la fanta de la picioare) si pulverizaţi timp de 1 minut. Opriţi sistemul de AC şi aşteptati 10 minute înainte de a porni din nou sistemul de aer condiţionat. Atentie:nu aplicati produsul prin filtrul de aer.

Compoziţie chimică: pe bază de apă cu agenţi activi de suprafaţă. Aspect: lichid verde limpede, valoare ph 8,0. Contine <5% surfactanţi anionici şi neionici, DMDM hydantoin.

Preţ: 42,- RON cu TVA» Cerere oferta
Cod: WYN30202
 
 
  •  Home   •  Produse   •  Oferte speciale   •  Cerere oferta   •  Contact