Produse

METABOND MEGASEL

Este un tratament modern pentru motorină. Are proprietăţile unui tratament performant, dar datorită conţinutului de METABOND efectuează înnobilarea suprafeţelor metalice la piesele aflate în contact cu motorina. Datorită acestui efect obţinem netezimea suprafeţelor din sistemul de alimentare şi exactitatea racordurilor.


METABOND MEGASEL rezolvă numeroase probleme ce apar în timpul depozitării, transportului sau arderii combustibililor. În practică se amestecă motorine de diverse tipuri şi provenienţe, ceea ce influenţează în mod negativ stabilitatea acestora, ducând la descompunerea lor, la formarea de nămoluri, la înmulţirea bacteriilor şi la scăderea capacităţii calorice a acestor combustibili. Duzele de injecţie colmatate, conductele infectate, filtrele şi pompele murdare scad randamentul şi cresc cheltuielile de întreţinere. La motoarele Diesel sunt frecvente şi problemele cauzate de coroziune, de formarea ruginii şi a acizilor precum şi de apa din combustibil. METABOND MEGASEL conţine componenţi valoroşi necesari pentru soluţionarea eficientă a problemelor enumerate. METABOND, agentul de reducere a frecării se leagă chimic de atomii metalelor formând un strat microscopic monomolecular, foarte aderent la suprafaţă. Componenţii de METABOND MEGASEL corespund prescripţiilor Agenţiei de protecţia mediului din SUA (EPA-DUR/365). Datorită efectului de superfinisare a METABOND, suprafeţele care sunt în contact vor asigura o etanşare foarte bună, în acest fel puterea motoarelor va creşte considerabil, dar va creşte şi durata lor de viaţă. Prin realizarea unui regim de pulverizare-dozare adecvat va creşte de asemenea eficienţa duzelor de injecţie. Chiulasa va fi unsă corespunzător iar picăturile de apă vor fi îndepărtate din sistem. METABOND MEGASEL arde practic fără cenuşă (nu conţine metale şi substanţe anorganice) este compatibil cu toate felurile de combustibil pe bază de hidrocarbură şi nu se poate extrage din amestec. METABOND MEGASEL împiedică formarea de calamină, scade procentul de gaze arse incomplet (fumul de Diesel) şi celelalte gaze nocive emise. La folosirea adecvată se garantează că nu se produce nici o deformare, deteriorare dăunătoare, deci nu apare nici un dezavantaj în urma utilizării produsului!

Avantajele folosirii

Curăţă şi protejează pompa de injecţie
Împiedică depunerea calaminei
Este anticorosiv, împiedică formarea ruginii
Scade cantitatea de gaze nocive emise
Îmbunătăţeşte arderea, măreşte puterea
Dizolvă depunerile de pe supape
Împiedică formarea de bacterii
Neutralizează acizii
Produce o economie de combustibil 3-10%
Împiedică formarea gheţii
Împiedică diluaţia cu aer fals
Măreşte viaţa motoarelor, scade uzura lor
Unge chiuloasa
Menţine combustibilul în stare curată
Scade formarea nămolului
Scade condensul
Uşurează pornirea la rece
Scade cheltuielile de întreţinere.

Domenii de utilizare:

Turbine Diesel, arzătoare cu motorină, motoare Diesel cu ardere internă. Se poate utiliza şi la combustibili biodiesel, dar efectul de îmbunătăţire a arderii este mai redus.

Mod de utilizare:
La început, pentru primii 200 l de combustibil se adaugă 20 ml la 40 l motorină. După aceea se vor adăuga 10 ml la 40 l de motorină. Pentru motorine industriale se va dubla sau se va tripla această cantitate, după necesitate. METABOND MEGASEL trebuie amestecat înainte de introducerea combustibilului în rezervor, dar se poate introduce cantitatea recomandată şi direct în rezervor, înaintea alimentării cu combustibil. Se poate utiliza şi la combustibili biodiesel dar cu randament mai redus.

Atenţie!
METABOND MEGASEL este inflamabil, de aceea trebuie evitat contactul direct al produsului cu focul deschis. A se evita contactul cu suprafeţele lăcuite sau vopsite!

Ambalaj: 250 ml

Preţ: 105,- RON cu TVA» Cerere oferta
Cod: METMEGASEL
 
 
  •  Home   •  Produse   •  Oferte speciale   •  Cerere oferta   •  Contact