Produse

METABOND MEGALENE

Este un tratament modern pentru tratarea benzinelor. Are proprietăţile unui tratament performant, iar datorită conţinutului de METABOND efectuează înnobilarea suprafeţelor metalice la piesele în contact cu benzina. Datorită acestui efect obţinem netezimea suprafeţelor din sistemul de alimentare şi exactitatea racordurilor.


Datorită scăderii frecării şi minimalizării uzurii, durata de viată a motoarelor se va mări considerabil, iar consumul de combustibil, pe lângă randament mai mare, va scădea. Acest produs este un dispersant multifuncţional, cu acţiune de curăţire şi de eliminare a colmatărilor. Testele de motor efectuate pe scară largă au confirmat rezultatele pozitive în ce priveşte gazificarea combustibilelor, împiedicarea formării gheţii, îndepărtarea diverselor depuneri de pe supapele de admisie şi cerinţele de cifră octanică. MEGALENE scade necesităţile de întreţinere a motoarelor. La folosirea produsului nu va fi necesară întrebuinţarea aditivilor pentru suplimentarea plumbului din combustibil. Datorită efectului de superfinisare a METABOND, suprafeţele care sunt în contact vor asigura o etanşare foarte bună, iar suprafeţele interne ale galeriilor de admisie devin perfect netede. În acest fel puterea motoarelor va creşte considerabil. La folosirea adecvată se garantează că nu se produce nici o deformare, deteriorare dăunătoare, deci nu apare nici un dezavantaj în urma utilizării produsului!

Avantajele folosirii:

Unge chiulasa, carburatorul şi sistemele de injecţie
Îmbunătăţeşte arderea, măreşte puterea
Curăţă toate conductele de benzină
Împiedică depunerea calaminei
Dizolvă depunerile de pe supape
Îmbunătăţeşte gazificarea combustibilului scăzând totodată emisia gazelor nocive
Împiedică diluaţia cu aer fals
Scade colmatarea uleiurilor
Este anticoroziv, împiedică formarea ruginii, măreşte viaţa motoarelor, scade uzura lor
Neutralizează acizii
Uşurează pornirea la rece
Împiedică formarea depunerilor de piatră
Scade cheltuielile de întreţinere
Produce economie de combustibil de 3-10%
Elimină autoaprinderea la oprirea motoarelor
Elimină formarea dopurilor de gheaţă în instalaţiile de alimentare

Domenii de utilizare:
METABOND MEGALENE, recomandat pentru tratarea benzinelor poate fi adăugat la orice tip de benzină, chiar şi la benzinele fără plumb utilizate la motoare cu catalizator.

Modul de utilizare:
METABOND MEGALENE la început, pentru primii 200 l de combustibil se adaugă 20 ml la 40 l combustibil. După aceea se vor adăuga 10 ml la 40 l benzină. METABOND MEGALENE trebuie amestecat înainte de introducerea combustibilului în rezervor, dar se poate introduce cantitatea recomandată şi direct în rezervor, înaintea alimentării cu combustibil. Se poate folosi şi la motoare în doi timpi doar în benzină sau amestecul format. Nu se poate folosi la combustibil bioetanol. La combustibili minerali sau amestecuri cu etanol se foloseşte doar dacă procentajul acestuia nu este mai mare de 10%!

Atenţie!
METABOND MEGALENE este inflamabil, de aceea trebuie evitat contactul direct al produsului cu focul deschis. A se evita contactul cu suprafeţele lăcuite sau vopsite!

Ambalaj: 250 ml

Preţ: 105,- RON cu TVA» Cerere oferta
Cod: METMEGALEN
 
 
  •  Home   •  Produse   •  Oferte speciale   •  Cerere oferta   •  Contact