Produse

METABOND GT

METABOND GT este un ulei special, în amestec cu alte hidrocarburi, care datorită caracteristicilor sale, modifică, înnobilează suprafeţele metalice în contact, expuse frecării – acţiunea sa nu se datorează înbunătăţirii calităţii lubrifianţilor. La folosirea adecvată a produsului este potrivit pentru utilaje noi sau folosite, după scurt timp va produce garantat rezultate excepţionale.

Sub acţiunea presiunii şi temperaturii, METABOND GT intră în reacţie chimică cu metalele, formând la suprafeţele expuse solicitărilor un compus chimic de grosimea unui sigur strat molecular, care are efectul unui „ecran protector”. Datorită durităţii şi netezimii sale extraordinare acest strat protejează suprafaţa metalică prevenind defecţiunile, deteriorările care s-ar produce din cauza frecării, chiar şi în cazul solicitărilor extreme, deoarece asigură lubrifianţilor condiţii ideale de ungere. Datorită scăderii frecării şi minimalizării uzurii, durata de viaţă a angrenajelor se va mări considerabil, iar consumul de energie, chiar lângă randament mai mare, va scădea. Utilajele la care s-a aplicat METABOND GT sunt protejate chiar la lipsa parţială sau totală de ulei. Folosit de la început la sisteme noi, se asigură triplarea duratei de viaţă a acestora. La folosirea adecvată se garantează, că nu se produce nici o deformare, deteriorare dăunătoare, deci nu apare nici un dezavantaj în urma utilizării produsului!

Domenii de utilizare:
METABOND GT este recomandat pentru cutii de viteză, diferenţiale, în industrie la angrenaje şi transmisii. Dă rezultate excelente în foarte scurt timp şi la utilaje puţin uzate.

Mod de utilizare:
Utilizarea lui nu necesită calificare şi folosirea unor unelte speciale. Se adaugă direct la lubrifiant în proporţie de 5-10% (la un litru de ulei 50 ml METABOND GT), în uleiul nou, la schimbul de ulei. Se recomandă folosirea lui la fiecare schimb de ulei, iar la al doilea deja doar în proporţie de 3-5%. Utilizarea produsului presupune folosirea uleiului adecvat vehiculelor!

Atenţie!
Nu se aplică în motoare cu ardere internă! Nu se aplică la cutii de viteză automate, la diferenţiale Speer! Se vor ocoli sursele de foc! A evita contactul cu suprafeţele lăcuite sau vopsite!

Ambalaj: 250 ml

Preţ: 144,- RON cu TVA» Cerere oferta
Cod: METGT
 
 
  •  Home   •  Produse   •  Oferte speciale   •  Cerere oferta   •  Contact